Tartalom kialakítás

Képzelje el, hogy Ön már egy boldog honlap tulajdonos, július közepe van, mindenki nyaral, de Ön pont akkor találja ki az élete nagy ötletét, amit rögtön meg is osztana a nagy világgal, de a tisztelt webmestere éppen elutazott 3 hétre Horvátországba, mert akkor a legjobb a tenger!

Őrület igaz? Érzi a frusztrációt?! Mit lehet ilyenkor csinálni?

1. Ígér egy baromi nagy összeget az emberének, hogy most üljön kocsiba, hagyja a mamát, a gyerekeket, a tengert, a pihenést és még ma  jöjjön haza, és kezdjen el dolgozni!

2. Vár három hétig (Hű de rossz!)

3. Ön valamilyen CMS tartalomkezelő rendszert használ, ami azért jó, mert Ön is bármikor bele tud nyúlni, és ha szerencséje van, a tisztelt webmestere, megmutatta, hogyan működik! Ez a jó megoldás!

Bővebben: Tartalom kialakítás

Kereső optimalizálás - Seo

SEO: Search Engine Optimalization = Keresőoptimalizálás

A kereső optimalizálást, már régóta sejtelmes , misztikus aura vette körül, vannak akik nem is hallottak róla, vannak akik azt állítják ismerik, vannak akik úgy gondolják jól csinálják, és van Magyarországon 50-60 ember aki tudja, hogy mit miért csinál, és nem csak a vakszerencse műve, ha egy oldala elől jelenik meg a keresési találatok között. Erről a témáról könyvet lehetne írni, és vannak akik írnak is, Én csak a legfontosabb dolgokat szedem össze.

Bővebben: Kereső optimalizálás - Seo

Marketing és látogatottság növelés

Ha a marketingjére költött minden 100.000 Ft-ból zsebre tudna vágni 300.000 Ft hasznot, akkor mennyit költene marketingre?

A helyes válasz: Sokat!

Akkor, miért nem utánozzuk a sikeres nagyokat?

Mert sokan rosszul válasszák meg a marketing eszközeiket, és úgy érzik az elköltött pénzt feleslegesen dobták ki az ablakon!

Mert a marketingre költött 1000 Ft nem hozott legalább 300% hasznot!

Ez azért van, mert ami a multiknál működik nagyban, az  a kis és közép vállalkozásoknál NEM!

Bővebben: Marketing és látogatottság növelés

Ellenőrzés, Statisztikák

Nagyvállalati szintű internetes elemzés okosabb, barátságosabb és ingyenes formában.

A Google Analytics nagyvállalati szintű internetes elemzési megoldás, amely széles körű rálátást biztosít webhelye forgalmára és a marketinghatékonyságra. A hatékony, rugalmas és könnyen használható funkciók segítségével teljesen új szempontból tekintheti meg, és elemezheti a forgalmi adatokat. A Google Analyticsnek köszönhetően célzottabb hirdetéseket írhat, határozottabb marketingelképzeléseket fogalmazhat meg, és több konverziót eredményező webhelyeket hozhat létre.

Forrás: www.google.com/analytics

Ennél jobbat nem ismerek, nem tudok ajánlani, abszolút profi.

Bővebben: Ellenőrzés, Statisztikák

Szenzációs Ajánlat!

weboldal készítés, webáruház készítésweboldal készítés, webáruház készítés

Like-ot kérünk!

Viszonteladóink

Horváth László