Képzelje el, hogy Ön már egy boldog honlap tulajdonos, július közepe van, mindenki nyaral, de Ön pont akkor találja ki az élete nagy ötletét, amit rögtön meg is osztana a nagy világgal, de a tisztelt webmestere éppen elutazott 3 hétre Horvátországba, mert akkor a legjobb a tenger!

Őrület igaz? Érzi a frusztrációt?! Mit lehet ilyenkor csinálni?

1. Ígér egy baromi nagy összeget az emberének, hogy most üljön kocsiba, hagyja a mamát, a gyerekeket, a tengert, a pihenést és még ma  jöjjön haza, és kezdjen el dolgozni!

2. Vár három hétig (Hű de rossz!)

3. Ön valamilyen CMS tartalomkezelő rendszert használ, ami azért jó, mert Ön is bármikor bele tud nyúlni, és ha szerencséje van, a tisztelt webmestere, megmutatta, hogyan működik! Ez a jó megoldás!

 

Nézzük meg kicsit jobban felhasználói oldalról mi az a CMS tartalomkezelő rendszer, és miért jó?!

A legfontosabb dolog, hogy egy word ismeret elég ahhoz, hogy magát az oldalt szerkeszteni tudja.

Ez elég jól hangzik, és megnyugtató. Az oldalhoz tartozik egy admin felület, ahol betud lépni, és bármikor, feltöltheti, legújabb ötleteit, termékeit, szolgáltatásait, megoszthatja gondolatait.

Az aloldalakat, kategóriákba lehet csoportosítani, így könnyen visszakereshető, rendszerezhető a tartalom.

Nem kell többet a webmesterére várni, kérlelgetni, hogy csinálja már meg, sőt a karbantartás költségein egy csomó pénzt meg is takaríthat. Hiszen nem kell kifizetnie kemény ezer Ft-okat, ha ezt- azt meg kell csinálni!

Nagy előnye a CMS rendszereknek, hogy a tartalom és a külalak szétválik egymástól. Ez azt jelenti, hogyha le akarja cserélni 1 év múlva az oldal design-át, ezt gyakorlatilag egyik napról a másikra úgy meg lehet tenni, hogy a látogatói nem érzékeltek semmit az egészből. A szép webdesignból, még szebb lesz, és a korábbi szövegeket, tartalmakat, nem kell újra gépelni, átírni, átmásolni, hanem "szimplán" átöltöztetjük az oldalt. Rengeteg pénzt spórol ezzel meg.

Természetesen ez mögött egy jól megtervezett folyamat van, de az elvárható egy jó szakembertől.

Az oldal struktúráját viszonylag könnyen módosíthatjuk. Például, ha el akarunk indítani egy új témakört, 2 perc alatt megcsinálhatjuk az új menüpontot, és nem kell átszabni az egészet, mint a jó öreg statikus html oldalaknál.

  • Ha kíváncsiak vagyunk az olvasóink véleményére, bármikor berakhatunk egy szavazó dobozt.
  • Tudjuk mérni, melyik cikkünket, hányan nyitották meg.
  • Jogosultságokat tudunk adni, hogy a felhasználóink mit láthatnak, mihez szólhatnak hozzá, mihez nem.
  • A képgalériánkat pillanatok alatt  bővíthetjük.
  • Letölthetővé tehetünk különböző infó anyagokat.
  • Ha webáruházra van szüksége, viszonylag egyszerűen bővíthetjük a kínálatát...
  • ...és csak a fantáziánk szab határt, hogy mit valósítsunk meg.

Remélem sikerült fel keltenem az érdeklődését!

Ha Ön is szeretne ezek után egy CMS tartalomkező rendszerű honlapot, akkor hívjon a 06 20 531 0383 -on, vagy írjon nekem a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -re. Az Ingyenes konzultáció lehetőségével mindenképp éljen, mert az ott hallott információk százezreket érnek!

 

Szenzációs Ajánlat!

weboldal készítés, webáruház készítésweboldal készítés, webáruház készítés

Like-ot kérünk!

Viszonteladóink

Horváth László