A design fontos szerepe abban foglalható össze, hogy a látogatói első benyomásai jók legyenek az oldalról, és ott marasztalják a látogatót.

Az informatika gyakorlati alkalmazásai és a webdesign együttesen arra hivatottak, hogy olyan szép megjelenésű és jól működő, komplex oldalt alkossanak, melyek esztétikusak és jól tájékoztassák a leendő vevőit.

Az információ fontossága megkérdőjelezhetetlen, de nem mindegy, hogy milyen módon kerül publikálásra a nagyközönség felé.

Egy jól megtervezett, átgondolt, tetszetős honlap a nap bármely percében hozhat potenciális vásárlókat, érdeklődőket, tehát megéri a befektetett energiát.

Mi az amit el szoktak rontani a webdesignba?

A legnagyobb bajt az okozza, mikor a weboldal készítő 100%-ig azt csinálja, amit a megrendelő mond!

Jaj mit mondtam! De nézzük meg, mire gondoltam!

Amennyiben nem valamelyik marketing cégnél dolgozik, illetve, nem fényképész, festő, dekoratőr, lakberendező , akkor érdemes a választott webdesignerére bízni a finom munkálatokat.

Önnek leginkább azt kell jól csinálni, hogy jól válassza meg azt az embert aki az ötletéből, elképzeléséből, olyan weboldalt készít, amiből Ön pénzt keres!

Az természetesen jó, ha van elképzelése, mert akkor van miután menni. De én szólni fogok, ha úgy gondolom, hogy van jobb, szebb, modernebb, hatékonyabb megoldás, vagy hogy valamit miért nem vagy pontosan miért csinálok, illetve ajánlok!

Hogy miért? Mert az Én feladatom, hogy az Ön projektjét sikerre vigyem!

Mert nem feladatom, elkölteni a pénzét, és húzni az idejét!

Mert nem szeretnék olyan munkát kiadni a kezemből, amire valamelyik kollégám azt mondhatja, hogy Kovács Úr, Önnek nem mondták, hogy ez így nem jó?

Mert azt akarom, mikor megmutatja az ügyfeleinek, barátainak a legújabb kedvencét, azt mondják rá: 

EZ IGEN!

Ezt hogyan érjük el?

Az első feladatunk, hogy megbeszéljük az elképzeléseit, és odaülünk az Internet elé, és addig fel sem állunk onnan, amíg nem mutat legalább 3 olyan oldalt, amire azt mondja, hogy ez tetszik! Valami ilyesmit szeretnék!

Onnantól kezdve az Én dolgom, hogy megtervezzem a látottakból, elmondásokból, elképzelésekből az első látványtervet! Akkor jön egy pár napos "tegyük kicsit jobbra, nem, mégsem, tegyük kicsit balra, és nem e lehetne-e..." időszak, és miután mindketten elégedettek vagyunk a munkánkkal jön a tartalom beszerkesztés, amiről a következő fejezetben írok!

Amennyiben a design készítésével kapcsolatban kérdése lenne, hívjon a 06 20 531 0383 -a telefonszámon, és kérjen időpontot egy Ingyenes konzultációra, és tanácsadásra!

 

Szenzációs Ajánlat!

weboldal készítés, webáruház készítésweboldal készítés, webáruház készítés

Like-ot kérünk!

Viszonteladóink

Horváth László