Szenzációs Webshop Akció!

Keress pénzt az Interneten!

Ha szeretnéd beindítani a webshopodat, akkor ez most az egyik legjobb alkalom. Március 31-ig vállaljuk, hogy a szokásos 118.000 Ft-os alapdíjunk helyett, most 50% kedvezménnyel 59.000 Ft-ért megcsináljuk a webáruházad. (Ez bizony 50% kedvezmény)

/Az ár nem tartalmazza a termék feltöltését aminek a normál díja 300 Ft/ termék, de megcsinálhatod saját magad is!/

Miért őrültünk meg?

Nagyon sok induló céggel beszélgettünk, akiknek nehéz előteremteni a kezdeti befetetéshez szükséges pénzt.  Mi ezzel tudunk segíteni! Ha beindul a vállalkozásod, akkor hosszú távon megtérül nekünk is. 

Milyen webshopok közül választhatok?

Örömmel jelentem, hogy van minden piaci cegmensre kész desing tervünk! Így rendkívül gyorsan, akár 1 hét alatt is el tudunk indulni! NÉZD MEG mintaként a beágyazott videónkat, ami egy elektronikai cuccokat értéksítő webshop!

 

Ugye milyen jó?

Rendeld meg a webshopodat MOST, és AJÁNDÉKBA adjuk még az ONLINE MARKETING EGYSZERŰEN tanulmányomat, ami 4 lépésben megtanít, hogyan írj profi weboldal szövegeket.

Ha ezt megtanulod, akkor legalább 5 év sikertelen próbálkozástól kíméled meg magadat, és bátran kijelentem, hogy benne van egy marketinges diploma leges legfontosabb tudás eszenciája. 

Tudod ez a kötelező marketing olvasmányok rövidített változata, egyszerű emberi nyelven szövegezve, ami számtalan ügyfelemnek segített már!

 

Rendeld meg MOST 118.000 Ft helyett a szenzációs 59.000 Ft-os áron a webshopodat, az űrlap kitöltésével!

Ne késlekedj, mert csak a kapacitásunk erejéig tudjuk vállalni a megrendeléseket!

Viszonteladóink

Horváth László