Google Adwords hirdetés tervezés

Ma már nem újdonság, hogy aki az interneten nincs jelen, az szinte nem is létezik. Ráadásul az emberek többsége az interneten tájékozódik, ott szerez bővebb információkat. Ezért ha Te nem foglalkozol az online megjelenéseddel, akkor hatalmas öngólt lősz.

Egy weboldal nem elég!

Nem véletlenül van a cégednek weboldala. Csakhogy ez édeskevés. A kérdés az, hogy hány ember találja meg a weboldaladat, naponta hányan keresik fel. Mert ha nincs látogatója a weboldaladnak, akkor az olyan, mintha lenne egy boltod, ahová senki sem tér be. Márpedig ez óriási luxus.

A látogatókból lesz vevő…

Neked látogatókra van szükséged, mert belőlük lesznek a vevők. Látogatókat viszont csak néhány forrásból szerezhetsz. Az egyik, hogy olyan szuper helyen van a „boltod”, hogy egész egyszerűen nem lehet észrevétlenül elmenni mellette. Ezt hívják keresőoptimalizálásnak. Ám ez egyre nehezebb, szakértelmet kíván, és bonyolult folyamat. A másik lehetőség, hogy reklámozol, és így többen megtalálják a weboldalad. A kérdés csak az, hogy hol reklámozz, honnan lesznek látogatóid?

A világ legnagyobb keresője jelentheti a megoldást

A legkézenfekvőbb megoldás a Google, ami a világ legnagyobb keresője. Te is itt kezdesz el körülnézni, ha bármire szükséged van. Éppen ezért ez az egyik legfontosabb reklámfelület, amelyen érdemes megjelenni. Többnyire fontosabb a rádió-, TV reklámnál és a szórólapnál is. Az esetek jó részében itt találhatsz a legköltséghatékonyabban érdeklődőket és vevőket. Egy jó Google kampány csodákat tehet, nem csak látogatókat, de vevőket is hoz.

Bővebben: Google Adwords hirdetés tervezés

Borka Zsuzsanna Google Adwords szakértő

A webvilag.net adwords szakértője vagyok.

2007 –ben végeztem a Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi karának Információ-menedzsment szakán.

2011 óta kezelek, optimalizálok adwords fiókokat. Ezt a munkát egy online marketinggel foglalkozó cégnél szerettem meg, ahol adwords menedzserként a cég 9 nagy volumenű adwords fiókjának (Hu, Sk, Cz, Pl, It, Fr, De, Sp, Eng) optimalizációjával, Youtube, Facebook, Etarget, Sklik (Bing) reklámok szerkesztésével foglalkoztam.

Google konferenciákon és Londonban egy online marketinges szakkonferencián vettem részt. Idén sikeresen tettem le az Adwords Fundamentals, és Search vizsgákat. Több cég adwords fiókjának kialakítását, optimalizálását és weblapjának fordítását végeztem:

Kérjen ingyenes árajánlatot a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy hívjon a +36 20 531 0383-as telefonszámon

Szenzációs Ajánlat!

weboldal készítés, webáruház készítésweboldal készítés, webáruház készítés

Viszonteladóink

Horváth László