Csináljunk egy olyan közösségi hírportált, ami webshopként is üzemel.

webáruház, social mediaAzaz gyúrjunk bele az oldalba mindent, ami kiállta az Internetes felhasználók próbáit!

A hírportál résszel tájékoztatni tudjuk a várost, a helyi történésekről.  Megtudhatjuk az olvasók véleményét a hírekről. Hosszútávon az emberek gondolkodásmódját is meg lehet változtatni, ha jó híreket is kapnak, ha olyan dolgokról olvasnak, ami pozitív, ami erőt ad, aminek van tartalma, amivel irányt és példát mutathatunk, ha tudják a közösség céljait és eredményit, ha az emberek olvasnak a munkájuk gyümölcséről, az ismerőseik sikereiről, ez hosszútávon elindítja az alkotó kedvet.

 

A Programajánlóval támogatni tudjuk a szakmai programokat, kulturális, sport, és szórakozási lehetőségeket. Bárki meghirdetheti saját eseményét, és a közös programokban, igazi közösséggé kovácsolódhatunk.

A közösségi oldal funkciói:

Profil létrehozása: Bemutathatjuk magunkat, fényképekkel, videókkal, meghívhatjuk barátainkat, blogot vezethetünk, üzeneteket írhatunk privátba és az üzenő falon

Esemény meghirdetése: Ha van egy jó program, amire meghívnánk a barátainkat, akkor azt az eseménynaptárban megtehetjük.

Klub létrehozása - csatlakozás. A Klub lesz egy-egy érdeklődési csoport fórumtere. Itt lehet témákat felvetni, hozzászólni, a klubba videókat megosztani, fényképalbumokat létrehozni, azaz minden olyan dolgot, amire egy klubnak, egyesületnek szüksége van. A klubba lehet jelentkezni tagnak, így a klubtulajdonos elérheti az olvasóit egyetlen üzenettel. Ha valami történik a klubban a tagok automataértesítést kapnak.

Chat: azonnali üzenetváltási lehetőség az online tagokkal

Fényképek megcímkézése: bejelölhetjük a felhasználókat

Like funkció: ezt nem kell bemutatni  :D

Apróhirdetések: adjunk fel hirdetéseket kedvük szerint a megfelelő kategóriákba, fényképpel, elérhetőségekkel.

Sőt beleépíthetünk egy saját webshop rendszert, ahol online tudnának a látogatók a különböző üzletekből rendelni!  Az üzletek a megrendeléseiket közvetlenül saját fiókról tudnák kezelni.

Ez a webshop rendszer innovatív új generációs értékesítési modell az egész világon!

Magyarországon még csak a webvilag.net készíti!

Ha valaki egy új médiabirodalmat szeretne elindítani, akkor tanácsért, személyes konzultációs lehetőségért, árajánlatért keressen a 06 20 531 0383-on, vagy írjon Nekünk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Szenzációs Ajánlat!

weboldal készítés, webáruház készítésweboldal készítés, webáruház készítés

Viszonteladóink

Horváth László